PVC okna AJM

PVC oknaSe odločate za prenovo stanovanja in sledi zamenjava dotrajanih oken? Želite svoja dotrajana okna zamenjati s PVC okni? Današnja PVC okna so v primerjavi s preteklimi izredno kvalitetna in nudijo maksimalno udobje. Najboljši ponudnik PVC oken v Sloveniji je prav zagotovo podjetje AJM d.o.o., kateri se z izdelavo PVC oken ukvarja že od leta 1990. Podjetje AJM d.o.o. je eden izmed vodilnih ponudnikov kvalitetnih PVC oken v Sloveniji in tudi Evropi. Prav zaradi izjemne kvalitete se je njihova dejavnost razmahnila tudi v ostale evropske države.

Podjetje AJM d.o.o. izdeluje PVC okna in ALU okna. Med drugim pa izdeluje tudi kvalitetna senčila, komarnike, okenske police idr. PVC okna AJM so izdelana iz kakovostnih materialov in so zaradi tehnološko dodelane izdelave odlično toplotno kot tudi zvočno izolativna. PVC okna ne bodo predstavljala le investicijo, vendar boste z njimi učinkovito prihranili tudi pri stroških ogrevanja. Poleg tega, da podjetje AJM d.o.o. izdeluje PVC okna, jih tudi ustrezno in strokovno montira. Tako, da tudi montaža ni več problem. V kolikor se boste odločili za PVC okna, vam vsekakor ne bo žal, saj so PVC okna poleg ostalih prednosti, ki jih imajo, odlična tudi zaradi minimalnega vzdrževanja.

PVC okna so odlična v boju proti raznoraznimi negativnimi vremenskimi vplivi in jih zato ni potrebno barvati vsakih nekaj let, kot je to potrebno konkurenčna lesena okna. Skratka zahtevajo minimalno vzdrževanje, katero je omejeno na podmazovanje okovij in čiščenje steklenih površin ter okenskih profilov. PVC okna vam podjetje AJM d.o.o. izdela v katerikoli barvni kombinaciji. Podjetje AJM d.o.o. izdeluje PVC okna dveh modelov, in sicer model 5000 in 8000. PVC okna 8000 so sodobnega izgleda in imajo vrhunske petkomorne profile. Medtem ko so PVC okna 8000 odlična za tiste, kateri ste se podali v energetsko varčno gradnjo. Tako ena kot druga dodelajo zunanji izgled vsake hiše.