Zakaj za nakup oblazinjenega pohištva izbrati podjetje Žakelj

Žakelj je družinsko podjetje, zgrajeno postopno in na trdnih temeljih, ki so prijazni do naravnega in družbenega okolja, v katerem se nahajamo. Svojim zaposlenim in strankam podjetje Žakelj vzbuja zaupanje. Ključna je tudi povezanost zaposlenih v podjetju Žakelj, saj to občutno pripomore k neprestanemu razvoju in udejanjanju novih idej. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo sedežnih garnitur ter prodajo le teh in tudi svetovanjem. S svojo ponudbo podjetje Žakelj popolnoma zadovolji potrebe in želje vseh kupcev, tudi najzahtevnejših.

Za nakup oblazinjenega pohištva si lahko izberete podjetje Žakelj, saj vam nudi sedežne garniture tako klasičnih oziroma preprostih linij, kot tudi večnamenske sedežne garniture z izvlečnim ležiščem in sedežne garniture najbolj modernih linij. Poleg tega vam podjetje nudi možnost naročila sedežne garniture po vaših merah in željah. Vse sedežne garniture, ki jih ponuja podjetje Žakelj, pa so kvalitetne in udobne.

Podjetje nudi še več kosov oblazinjenega pohištva, ne le sedežnih garnitur. Med proizvodnim programom boste našli tudi različne počivalnike, prilagojeno oblazinjeno pohištvo za javne ustanove, oblazinjeno pohištvo za hotele, dodatke k pohištvu in razne oblazinjene postelje ter posteljne pode.

Če se torej zanimate za nakup oblazinjenega pohištva, preverite spletno stran podjetja Žakelj in kontaktirajte strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.